Proceller Kinga

Stylist

Mindig különleges érdeklődést éreztem a divat, a ruhák, az ékszerek, a cipők és a táskák iránt. Szerettem volna, ha a hobbim a munkámmá is válna, így ennek érdekében elkezdtem a kereskedelemben dolgozni. Jól alakultak a dolgok, nem sokkal később én lettem egy Magyarországon jól menő olasz cég üzletvezetője, és stylistja. Imádom ezt a munkát, hiszen rendkívül kreatív, izgalmas, változatos.

Egy felmérés szerint az első benyomás 7 másodpercen belül kialakul. Ennek a nagy része a vizuális információ, vagyis a külső, az öltözködés, az ápoltság. Érdemes tisztában lennünk azzal, mi áll jól nekünk, és ennek megfelelően alakítsuk ki saját, egyéniségünkhöz illő stílusunkat.

Én ebben szeretnék segíteni stílustanácsadással.

Az órámon megismerkedünk az alap ruhadarabokkal, amik minden gardróbba kellenek. Különböző alkalmakra különböző ruhák és kiegészítők... Mit illik és mit nem... Hogy tudjuk saját stílusunkat belecsempészni az öltözködésünkbe... A foglalkozások interaktívak, folyamatosan beszélgetek a diákjaimmal, szeretném megismerni őket és stílusukat. Személyre szabott stílustanácsadás is az óra része, és mindenkivel átbeszéljük az általa hozott szetteket, valamint nálam is lesznek ruhák, és kiegészítők, mindenki számára találunk valami igazán előnyöset.